1001 Masini la care sa visezi intr-o viata

Layout 1Pregatiti-va pentru o cavalcada a celor mai rapide, mai mari, mai mici, mai scumpe, mai inovatoare automobile produse vreodata. Este ghidul perfect care va ofera o istorie vizuala bogata a automobilelor si ale celor mai interesante inovatii tehnice, dar si a eroilor necunoscuti ai istoriei auto mobilului.

Fiti gata sa va lasati fascinati de acest ghid vizual cuprinzator al celor mai importante 1001 de masini create vreodata. Fiti uimiti de prezentarile tehnice deosebit de detaliate si savurati informatiile competente, dar si distractive, create de o echipa de specialisti in tehnica automobilistica.

Aceasta carte este un ghid complet al celor mai frumoase masini incepand cu modelul T al lui Henry Ford si ajungand pana la cele mai noi vehicule high-tech. Este o carte plina de informatii interesante si bine structurate pentru a obtine maximum de date despre fiecare automobil in parte, fiind cadoul ideal pentru pasionatii de automobile.

Simon Heptinstall a contribuit la lansarea celebrei reviste BBC Top Gear si a lucrat ca documentarist pentru emisiunile BBC Extreme Machines si Big Boys’ Toys cu Jeremy Clarkson. A efecutat documentari si pentru Autocar, AutExpress, What Diesel si Redline si a fost editor al cartii The Complete Book of Car.

Cumpara de aici cartea: “1001 Masini la care sa visezi intr-o viata – Simon Heptinstall

Heptinstall a fost de asemenea consultant pentru Toyota, Peugeot, Lexus si Bmw. A reusit sa stabileasca un record mondial al nebuniei automobilistice, conducand prin 12 tari intr-o singura zi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.