Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa cumperi o masina

autobis-romania-a-depasit-1-milion-de-masini-second-hand-de-import-600x394Trebuie sa fii foarte atent atunci cand vrei sa cumperi o masina second hand. Trebuie sa-ti fixezi de la inceput anumite obiective si trebuie sa iei la cunostiinta despre anumite lucruri. Bineinteles, asta daca doar in cazul in care nu vrei sa-ti “iei teapa”. In continuare iti voi da cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina second hand.

Compara mereu masinile intre ele. Una dintre cele mai dificile sarcini este sa alegi cea mai buna masina dintr-o multime. Insa este si mai greu este sa faci alegerea corecta atunci cand nu cauti prin destule modele.

Daca te hotarasti sa cumperi prima masina care ti-a iesit in cale, ai putea sa iesi in pierdere, deoarece s-ar putea gasesti masini care sa fie mult mai eficiente, mult mai potrivite nevoilor tale si mult mai ieftine decat masina care ti-a iesit pentru prima data in cale. Trebuie sa ai destula rabdare sa cauti prin mai multe modele de masini si sa o alegi pe cea mai potrivita dintre toate.

Un alt lucru foarte important atunci cand vine vorba despre alegerea unei masini second hand este acela ca trebuie sa-i faci o inspectie cat mai detaliata a acesteia. Cand te-ai gandit ca masina vizata se potriveste nevoilor tale atat in materie de pret, cat si de stil, incepe sa intreprinzi o analiza mai riguroasa a acesteia, pentru a te convinge daca calitatea acesteia este in conformitate cu pretul. Verifica motorul, kilometrajul, intreaba despre cheltuielile de intretinere, analizeaza interiorul si asigura-te ca nu exista nici o problema ascunsa in legatura cu buna functionare a masinii.

Toti acesti factori ar trebui sa fie luati in calcul, deoarece multe dintre aceste masini pot sa dispuna de defectiuni ascunse de catre vanzator si care pot duce in final la accidente rutiere grave.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.