Cele mai bune aplicatii auto pentru mobil (Android si iOS)

aplicatii-auto-pentru-mobilSmartphone-urile si aplicatiile de mobil au devenit foarte populare in ultimii ani, unii dintre noi devenind chiar dependenti de ele. Exista o multime de aplicatii auto pentru mobil foarte bune, care pot fi mana cereasca in anumite situatii, cum ar fi atunci cand esti in cautarea unei benzinarii, cand vrei sa afli informatii despre un anumit traseu, cand ai nevoie sa rezervi un hotel sau sa afli detalii despre vreme.

Care sunt cele mai bune aplicatii auto pentru mobil?

Cele mai bune aplicatii auto pentru mobil sunt cele de are ai nevoie! De aceea este bine sa le ai pe majoritatea instalate inainte sa se iveasca vreo situatie, mai ales ca foarte multe sunt gratuite. Iata cateva recomandari foarte utile:

ViaMichelin Mobile

ViaMichelin este unul din cele mai bune servicii gratuite de planificare a traseelor rutiere, oferind informatii utile despre trafic, distante, timpi, benzinarii, parcari, starea vremii, etc. Daca dispui si de o conexiune GPS poate fi un inlocuitor foarte bun al unei aplicatii dedicate costisitoare. In oricare din situatii insa necesita conexiune la Internet!

Google Maps

Google Maps probabil ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind pur si simplu cea mai cunoscuta aplicatie de harti virtuale la ora actuala.

Booking.com

La fel ca si popularul site de rezevari online, aplicatia Booking.com ofera cam aceleasi facilitati, fiind insa adaptata dispozitivelor mobile. Astfel poti de oriunde sa cauti si sa rezervi un hotel in orice locatie din intreaga lume.

Auto.ro

Aplicatia celor de la auto.ro permite mai multe facilitati utile soferilor, printre care: setarea de alerte (la expirare RCA, rovinieta, ITP, rata lunara, etc.), localizarea serviciilor auto din zona ta (benzinarii, vulcanizari, service-uri, parcari, spalatorii, statii ITP, etc.), cautarea si adaugarea de anunturi sau de piese auto, etc.

OMV Filling Station Finder

Daca esti un client fidel al benzinariilor OMV, aplicatia aceasta poate fi mana cereasca atunci cand esti in cautarea uneia. Poti sa cauti locatiile statiilor OMV din apropiere sau sa vezi care mai sunt preturile la combustibil. Aplicatia ofera suport pentru mai multe tari, inclusiv Romania.

Parkdroid

Ti-ai parcat masina intr-o zona necunoscuta si nu mai stii unde? Acum o poti gasi mai usor folosind aplicatia Parkdroid, daca dispui de un smartphone cu GPS.

iOnRoad Augmented Driving Lite

Daca esti dornic sa vezi o aplicatie ceva mai inteligenta, care sa te ajute in diferite situatii atunci cand esti la volan, iata o aplicatie ce foloseste realitatea augmentata pentru a-ti afisa distanta pana la masina din fata si a-ti semnaliza eventualele pericole din trafic. Totusi nu iti pune toata incredrea in asa ceva.

Autovit

Cu aplicatia Autovit ai acces de pe mobil la toate anunturile auto existente si pe site-ul autovit.ro, considerat cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aplicatia permite si publicarea de anunturi noi, salvarea cautarilor sau afisarea de statistici.

Masina mea

O alta aplicatie auto interesanta este si Masina mea. Aceasta permite introducerea tuturor datelor masinii, inclusiv datele de expirare CASCO, RCA, ITP, in vederea notificarii ulterioare.

Daca ai alte sugestii de aplicatii mobile auto care merita introduse in aceasta lista, nu ezita sa lasi un comentariu :)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.