Copilul Adolf Hitler, omorat pe loc de un Mercedes C-Class

hilter_07017700Un grup de studenţi de la o şcoală de film germană a realizat un clip bizar pentru o competiţie sponsorizată de Mercedes-Benz. Ei l-au ilustrat pe Adolf Hilter în copilărie în timp ce este călcat mortal de o maşină, sub privirea terifiată a mamei sale.

Studenţii germani au concluzionat clipul cu morala “Detects dangers before they come up” (Detectează pericolele înainte de a se declanşa). Spotul publicitar în care copilul Adolf Hitler este lovit mortal de un Mercedes C-Class nu a fost pe placul oficialilor de la Mercedes-Benz.

Clipul ilustrează un autoturism marca Mercedes plimbându-se prin oraşul natal al temutului dictator Hitler. Caracteristica maşinii Mercedes C-Class de a preveni coliziunea îl ajută pe şofer să evite lovirea unor fetiţe aflate în mijlocul drumului, însă nu îl ajută să îl ocolească şi pe micul Adolf Hitler care alerga după un balon. Autoturismul îl loveşte din plin pe copil, în timp ce mama sa îi strigă numele.

Studenţii care au gândit clipul au concluzionat prin fraza: “Detectează pericolele înainte de a se declanşa”, făcând aluzie la crudul dictator care avea să devină copilul călcat de maşină şi la crimele pe care le-a comis de-a lungul vieţii. Reprezentanţii Mercedes au cerut realizatorilor clipului să includă menţiunea că spotul publicitar nu are nicio legătură cu brandul lor.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.