Criterii pentru alegerea masinii perfecte pentru tine

Doar-6-dintre-romani-si-ar-cumpara-masina-in-urmatoarele-sase-luniA fi nemultumit este in plan psihologic o nevoie de mai mult, de straduinta, de a incerca dincolo de o limita minima. Si cum a progresa este ceea ce toti isi doresc cand vine vorba de masini a schimba automobilul vine cu o serie de cerinte care sa corespunda cu ceea ce pentru tine este o noua treapta a progresului. Cum se definesc criteriile de alegere a unei masini?

Intr-o nota comparativa cu ceea ce deja detii desigur se va dori o masina care sa vina cu o completare de dotari. Pentru cei care sunt la o prima achizitie este momentul definitoriu de a seta prioritatile si a defini ceea ce se necesita in conformitate cu bugetul. Desigur, banii sunt partea care imparte soferii in doua categorii: cei care isi permit si cei care raman cu visul. Trebuie sa fie o masina care sa merite- din punctul tau de vedere- insa cand nu exista o posibilitate de raport la un inalt nivel ramane totul o iluzie.

Criteriile de selectare a unei masini incep in prima faza cu dotarile. ABS si airbag, aer conditionat si geamuri electrice, cu fiecare detaliu pe care il doresti inclus definesti tot mai mult confortul tau, la ce esti dispus sa renunti sau dimpotriva. Insa totul pleaca de la o marca fara doar si poate. Unele destinate categoriei de lux, unele de nivel mediul o astfel de clasificare are in vedere si preferintele fiecaruia caci tipul sport nu se potriveste celui care incheie afaceri sau poate nici macar celui familist.

Barbatii prefera in general masinile cu multi cai putere, puternice, atragatoare, asa cum isi doresc sa se caracterizeze. Femeile prefera ceva clasic, simplu, elegant si practic. Fiecare dintre categoriile de soferi intalnesc cerinte ce vizeaza modul de folosire a masinii de la frecventa acesteia la experienta soferului insa incluzand si ceea ce reprezinta o astfel de achizitie pe termen lung. Ca tot aminteam despre acest aspect, din nou legat de buget unii se vor gandi de doua ori caci poate sa achizitionezi o masina de ultima generatie, cu un brand rasunator este posibil insa cand vine vorba de intretinerea acesteia greul te apasa.

A cumpara o masina nu este o achizitie zilnica si ca o rutina; este de la sine inteles sa te gandesti de doua ori, sa ai in vedere toate preturile, sa explorezi optiunile caci in final alegerea sa fie nu una de invidiat in ceea ce ii priveste pe altii insa cea mai potrivita pentru tine.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.