Cum să ne alegem o mașină la mâna a doua?

Cum să ne alegem o mașină la mâna a doua?

Cu toții dorim să achiziționăm un autoturism nou, însă din motive financiare, uneori suntem nevoiți să ne mulțumim și cu o variantă uzată a brandului preferat. Ca să nu devenim un risc pe carosabil trebuie să avem în vedere câteva aspecte foarte importante.

Atunci când alegem să achiziționăm un autoturism la mâna a doua este esențial să apelăm la părerea unor mecanici auto experimentați, care să ne îndrume către alegerea corectă. Mulți dintre noi alegem să achiziționam mașini second hand, DRPCIV afirmă faptul că în 2017 au fost înmatriculate peste 400.000 de autovehicule second hand.

Dacă și tu eșți unul dintre conducătorii auto care doresc să-și achiziționeze o mașină uzată, există câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere pentru a te asigura că alegerea făcută este cea corectă. În momentul vizionării unei mașini, este esențial să ai alături un specialist auto care să îți prezinte toate defectele dar și punctele forte, iar echipa de Tractari Auto Bucuresti Sector 1, Romtractari, îți sugerează să efectuezi un test drive.

Noi îți punem la dispoziție informațiile necesare pentru ca tu să faci o alegere corectă în momentul achiziționării unei mașini la mâna a doua.

În primul rând, trebuie să-ți cunoști foarte bine limitele financiare și să ai un buget bine delimitat. Este important să alegi un autovehicul care se află într-o zonă apropiată bugetului tău și să încerci pe cât posibil negocierea prețului final de achiziție, lucru care te va ajuta să economisești bani pentru eventualele intervenții. În situația în care trebuie să te limitezi la o anumită sumă, alege un automobil care are un consum de combustibil optim și a căror piese de schimb pot fi ușor întreținute, fără costuri prea mari. Primul pas este să decizi marca pe care dorești să o achiziționezi iar apoi trebuie doar să ai răbdare și timpul necesar pentru a vizualiza diferitele oferte online. Cea mai mare greșeală pe care mulți cumpărători o fac este faptul că acceptă prima oferta a unui cunoscut, fără să mai inspecteze eventualele defecțiuni ale autovehiculului.

În al doilea rând este important să cauți vehicule pe site-urile de specialitate care îți asigură o imagine de ansamblu asupra acesteia dar și eventualele daune avute până în momentul de față. Pe aceste tipuri de site-uri aveți posibilitatea de a filtra rezultatele după marcă, preț, capacitatea cilindrică a motorului și ai siguranța că un specialist a verificat-o inainte să fie publicat anunțul online. Totuși, noi, echipajul profesionist de Tractari Auto Bucuresti Sector 1, îți sugerăm să ceri vizionarea autovehiculului dacă este posibil înainte de a face o achiziție de acest tip. Pe aceste site-uri există o multitudine de mașini ce prezintă defecțiuni, greu de văzut cu ochiul liber, de aceea trebuie să iei cu tine un specialist pentru a te asigura că nu investești o sumă importantă de bani într- o mașină care nu este evaluată corect. De asemenea, există pagini web unde poți verifica tot istoricul vehiculului, seria șasiului, dar te și pot ajuta să faci o evaluare corectă a prețului vehiculului.

Totodată, trebuie să fi extrem de atent la urmele de rugină, starea sistemului de frânare, a bateriei, uzura pedalei de ambreiaj, dar și la culoarea vopselei caroseriei care trebuie fie într-o singură nuanță peste tot. Aceste mici detalii trebuie analizate atent pentru a te asigura că pe viitor nu o să fi supus unor cheltuieli semnificative. Nu te bucura atunci când găsești un automobil la un preț foarte jos și asigură-te că ai făcut toate demersurile necesare pentru a-l analiza corespunzător întrucât, de obicei, există numeroase defecte ascunse de către vânzător sub pretextul unei sume mici de bani.

Echipa de Tractari Auto Bucuresti Sector 1, RomTractari, vă stă la dispoziție în program Non-Stop cu o multitudine de servicii. Pană de roată, pană de motor, pană de baterie, pană de combustibil sunt câteva dintre defecțiunile cu care șoferii se pot confrunta în orice moment. Atunci când vă confruntați cu orice tip de problemă a vehiculului este important să vă opriți din drum și să contactați cât mai urgent o echipă de tractări care vă poate transporta într-un timp optim, către locația dorită. Vă sfătuim să nu apelați la improvizații întrucât puteți să vă puneți atât viața dumneavoastră in pericol, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Noi vă punem la dispoziție numeroase servicii care să vă scoată din impas. Cu ajutorul platformelor auto de ultimă generație putem să vă transportăm vehiculul, în cel mai scurt timp, către orice locație din întreaga Uniune Europeană, la un cost accesibil tuturor buzunarelor. Vă invităm să ne apelați Non-Stop la numărul de telefon afișat pe website-ul companiei, unde puteți să gășiți mai multe informații în legătură cu serviciile RomTractari, costurile unei tractări, dar și portofoliul nostru plin de colaborări de succes.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.