eMAG vinde in premiera autoturisme pe internet. Dacia, Mercedes si Ford

PhotoShare(2)

eMAG lanseaza de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, 63 de autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de un milion de euro. Clientii adauga masina in cosul de cumparaturi ca si in cazul oricarui alt produs pentru a-l rezerva si trebuie sa achite o taxa de 1.000 de lei, Ei sunt apoi contactati pentru finalizarea achizitiei de catre un reprezentant al partenerilor eMAG care participa la promotie.

Click aici pentru a accesa magazinul!

“Acum cativa ani am declarat ca vom vinde pe eMAG chiar si masini. La vremea aceea, a parut o declaratie poate prea indrazneata, dar iata ca aceasta zi a sosit. Este o zi istorica pentru intreaga piata de comert online, intrucat pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi vandute online in Romania”, spune Iulian Stanciu, Director General eMAG.

 Reduceri exclusiv pentru clientii eMAG, in categoria auto:

–    peste 10.800 de euro pentru Dacia
–    peste 8.800 de euro pentru Ford
–    peste 12.000 de euro pentru Mercedes-Benz
–  peste 4.000 de euro la Mitsubishi

eMAG stabileste aceasta premiera printr-un parteneriat cu doi dealeri auto: Tiriac Auto si compania Dacia. Clientii eMAG pot cumpara modelul Dacia Logan 1.2 16V benzina, echipare Laureate cu sistem de navigatie si cruise control la pretul de 7.999 de euro, Ford Focus1.0 EcoBoost Trend cu pachet de iarna la 10.999 de euro sau Mercedes¬Benz Clasa E 220 CDI Avantgarde la 39.999 de euro. Cea mai mare reducere aplicata modelelor din oferta eMAG este de 12.600 de euro. In oferta este si SUV-ul Duster.

Masina, cumparata cu un click

Mecanismul de cumparare a unui autoturism pe site-ul eMAG poate fi la fel de simplu ca cel al  unei achizitii obisnuite. Clientii adauga masina in cosul de cumparaturi ca si in cazul oricarui alt produs, rezervandu-l. Pentru rezervare, clientii achita o taxa in valoare de 1.000 de lei, urmand sa fie contactati pentru finalizarea achizitiei de catre un reprezentant al partenerilor eMAG care participa la promotie.

“Vrem sa demonstram ca online este intr-adevar simplu, indiferent de categoria de produse. Autoturismele vor ramane pe site pana la data de 24 noiembrie, intrucat, daca in ziua de Black Friday decizia de a-si cumpara un laptop sau un frigider se poate lua in cateva minute, in cazul masinilor ne asteptam ca unii clienti sa aiba nevoie de mai mult timp de gandire. Le vom oferi, astfel, posibilitatea de a cumpara un autoturism si in timpul weekend-ului”
explica Iulian Stanciu.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.