2014 Honda Accord Hybrid are un consum de combustibil foarte bun

2014_Honda_Accord_Hybrid_02-650x360Pretul combustibilului ar putea fi infricosator, dar evaluarea EPA de 50 mpg pentru 2014 Honda Accord Hybrid va diminua frica proprietarilor de a merge la o statie de alimentare atunci cand masina va fi lansata de dealerii din Statele Unite de Halloween (31 octombrie).

Cu o serie de echipamente standard, producatorul a sugerat un pret de pornire de 29,155 de dolari pentru Accord Hybrid bine echipat, care poate ajunge la 34,905 de dolari pentru modelul luxos Accord Hybrid Touring.

“Cu o tehnologie avansata disponibila pentru pachetul standard, am oferit clientilor o combinatie incredibila intre consumul eficient de combustibil, tehnologie si valoare”, a spus John Mendel, vicepresedinte executiv al vanzarilor la American Honda.

Adaugarea modelului Accord Hybrid la gama Accord va ajuta in continuare la cresterea pozitiei de cea mai populara masina din America pentru cumparatorii individuali. “Fiecare model 2014 Honda Accord Hybrid este echipat cu numeroase caracteristici standard, printre care sistemul exclusiv LaneWatch™, o caracteristica premium care nu mai este disponibila pentru niciun alt model hibrid”.

Caracteristicile suplimentare includ o camera video pentru marsarier, lumini de zi cu LED (DRL),Bluetooth HandsFreeLink, conectare USB/iPod®, compatibilitate Pandora, functia de mesaj text, dublu-climatronic, roti din aliaj, scaunul soferului reglabil si un sistem audio AM/FM/CD de 160W.

Modelul Accord Hybrid EX-L este echipat cu tehnologii de siguranta ca Forward Collision Warning (FCW) si Lane Departure Warning (LDW), toate scaunele sunt tapitate in piele, iar cele din fata sunt incalzite. Scaunul soferului cu memorie, scaunul pasagerului frontal disponibil cu patru cai de a fi reglat si moonroof one-touch sunt, de asemenea, dotari standard pentru EX-L.

Modelul de top Accord Hybrid Touring dispune de sistemul Honda Satellite-Linked Navigation capabil sa recunoasca voci, faruri LED cu ornamente cromate, Adaptive Cruise Control (ACC) si memorie bazata pe hard disk (HDD).

Cu un rating EPA al consumului de combustibil de 50mpg (4,69l/100km) in oras, 45 mpg (5,22l/100km) pe autostrada si 47 mpg (4,99l/100 km) mixt, 2014 Accord Hybrid se afla in topul sedanurilor cu patru usi din America, conform clasamentului EPA.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.