Iata artistul cu cele mai excentrice masini!

022013-will-i-am-launch-1In timp ce unii artisti colectioneaza Grammy-uri, iata ca exista si vedete care au pasiuni ceva mai costisitoare. Will.I.Am, componentul trupei The Black Eyed Peas, detine o impresionanta colectie de masini, cu care se mandreste ori de cate ori are ocazia.

Chiar de curand artistul si-a etalat noua investitie, o masina a carei valoare depaseste 900.000 $, compusa din piese ce apartin unui Volksvagen Beetle. Insa, Will.I.Am nu isi cumpara masinile gata facute. El le tuneaza, le reconstruieste cu ajutorul unor specialisti in tehnologie si inginerie.

Artistul a declarat ca prin intermediul pasiunii lui vrea sa ii ajute si pe copiii care vor sa invete totul despre aceasta “arta”: “Am construit masina pentru un proiect pe care il dezvolt in anumite orase. Adun cate un grup de oameni calificati, specializati, care ii pot invata pe tinerii din ziua de azi totul despre tehnologie, inginerie, stiinte si matematica”.

Will.I.Am detine o colectie impresionanta de masini. Printre acestea se numara un McLaren MP4-12C, un Tesla Roaster, un Corvette din 1959 si un Chrysler model sport, complet reconditionate. Cea mai obisnuita si mai putin excentrica achizitie a sa este un Bentley Continental GT, masina pe care Will.I.Am o foloseste destul de des. Pretul unei astfel de masini poate depasi chiar si 170.000 $.

Artistul a marturisit de curand ca vrea chiar sa puna bazele unei companii ce se axeaza pe contructia de masini, in cartierul din care provine, Boyle Heights projects. El doreste astfel sa creeze locuri de munca pentru tinerii care isi doresc un job dar nu au posibilitatea sau studiile necesare pentru a se angaja in marile companii.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.