Kia 

Nou de la Kia: Sportage 2014!

2014_kia_sportage_2-650x3602014 Sportage duce brandul Kia la nivelul urmator, cu o serie de imbunatatiri de design, precum si o serie de caracteristici de confort si de comoditate.

Bazandu-se pe platforma deja premiata, Sportage ofera acum propulsoarele 2.4L GDI I4 (LX si EX) si 2.0L Turbo GDI (SX), pentru o eficienta sporita. Disponibil in trei variante – LX, EX si SX – Kia Sportage 2014 are o atitudine usor agresiva de drum.

Forma masinii este definita de o linie care se intinde pe toata lungimea ei si care face conexiunea vizuala intre farurile HID si iluminatiile LED din spate. Claritatea pe care o ofera aceasta linie creeaza un sentiment de precizie si transmite un aer de echilibru atunci cand automobilul este privit din lateral. Sportage continua evolutia limbajului de design Kia cu o noua infatisare a grilei, precum si cu lampile de ceata noi.

2014 Sportage imbunatateste calitatea si manevrabilitatea cu dinamica, cu ajutorul amortizoarelor standard de inalta performanta disponibile pentru fiecare nivel de echipare. Pentru confortul sporit al pasagerilor, ventilatia din spate vine ca dotare standard, iar scaunele laterale sunt rabatabile. Este disponibil si un pachet Premium care include scaunele din fata ventilate, navigarea cu SiriusXM TrafficTM [3], scaunele imbracate in piele, trapa panoramica si o cheie inteligenta cu buton de pornire.

Pentru modelele EX si SX, Sportage include in pachetul standard conectivitatea cu UVO eServices. Acest sistem ofera soferilor o experienta noua de conectivitate in vehicul. UVO este prescurtarea de la “Your Voice” (“Vocea ta”), iar cu ajutorul tehnologiei avansate de recunoastere a vocii, acesta permite utilizatorilor sa controleze muzica si operatiunile de telefonie mobila, in timp ce isi mentin mainile pe volan si ochii la drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.