Mercedes isi deschide muzeu in China

mercedes-benz_beijing_muzeu-1024x682Mercedes-Benz intentioneaza sa deschida un muzeu la Beijing pentru a arata toata mostenirea brandului, acesta fiind un pas dintr-o strategie a producatorului de lux de a impulsiona vanzarile din China, unde este depasit de Audi si de BMW.

Acesta va fi primul muzeu din China al unui producator auto de lux strain si face parte dintr-o serie de tentative Daimler-Mercedes pentru a creste performantele sale in tara, inclusiv numirea unui executiv axat pe aceasta piata.

“Daimler cauta noi modalitati de a interactiona cu clientii, pe care vrea sa-i vada incantati de marca Mercedes-Benz. Un nou muzeu reprezinta cu siguranta o modalitate de a sprijini acest lucru”, a declarat Frank Biller, analist LBBW.

Mai multi producatori auto germani, printre care Mercedes, Porsche si BMW, detin muzee pe piata lor de origine pentru a evidentia brandurile lor. Expertii spun despre aceste muzee ca pot stimula atentia potentialilor cumparatori. “Cumparatorii chinezi sunt extrem de constienti de valoarea brandurilor si apreciaza acele marci care pot afisa o traditie bogata si o istorie lunga”, a spus un purtator de cuvant Daimler.

Compania nu a dat detalii cu privire la amploarea si scopul proiectului ori cand acesta ar putea fi aplicat. Mai mult de cinci milioane de persoane au vizitat Muzeul Mercedes-Benz din Sttutgart, care a fost deschis in mai 2006.

Tags: china, Mercedes, muzeu, producator auto de lux
– See more at: http://www.cars.ro/stiri/mercedes-isi-deschide-muzeu-in-china/#prettyPhoto

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.