Mercedes il retrage pe SLS AMG in 2014 de pe piata si face loc unui nou model

2013_SLS_AMG_GT_-650x360Mercedes isi surprinde din nou fanii: opreste productia supercarului SLS AMG si pregateste in acelasi timp productia unui nou model sportiv, destinat a fi rivalul lui Porsche 911.

Chiar daca a avut un succes foarte mare, Mercedes vrea sa retraga acest supercar de pe piata, impreuna cu intreaga sa familie: SLS Roadster, SLS AMG Black Series si SLS AMG GT. Motivul? Pregatirea altuia si mai bun, care are numele de cod C190. Sursele spun ca masina ar putea fi retrasa de pe piata in primavara anului 2014.

Singurele informatii despre noua masina sunt ca aceasta ar fi creata pentru a rivaliza cu Porsche 911 si nu va fi un succesor direct pentru SLS. Pretul sau ar fi undeva in jurul a 100.000 de euro, iar aceasta va fi lansata la sfarsitul anului 2014.

Presa a botezat deja noul model, SLC. Acesta va avea un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care va reusi sa dezvolte 485CP. Va exista si o versiune mai puternica, capabila sa dezvolte 550CP, iar versiunea Black Series va livra 585CP.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.