Mercedes prezinta yahtul de lux ARROW460

mercedes-benz_style_silver_arrow_marine_7-650x360Si-a facut debutul la Monaco Yacht Show intre 25 si 28 septembrie 2013, la un an de la prezentarea primelor proiecte de design. Mercedes-Benz Style si Silver Arrows Marine au prezentat designul exterior si interior al noului iaht de lux cu motor, ARROW460 -Granturismo.

Iahtul cu motor combina caracteristicile de design care poarta semnul distinctiv al automobilelor Mercedes-Benz, cu inovatii de neegalat din industria constructoare de ambarcatiuni. Rezultatul este un iaht de lux fascinant care ofera o noua dimensiune a esteticii si a confortului.

Silver Arrows Marine deschide cartea de comenzi pentru Edition1, o editie speciala de lansare cu numere limitate pentru a marca debutul lui ARROW460 – Granturismo. Pe langa yaht, Mercedes-Benz Style si-a aratat intregul portofoliu de produse la Upper Deck Lounge de la Monaco Yacht Show.

Designul final impresioneaza cu conturul sau clar si suprafetele sale netede, avand o expresie rafinata imbinata cu sportivitatea: acesta este dinamic, dar nu agresiv, sofisticat, dar nu neaparat respectand ultimele tendinte ale modei.

Compozitia generala este accentuata de accesorii elegante, dar functionale. De exemplu, balustradele sunt perfect integrate in exterior. ARROW460 – Granturismo este propulsat de doua motoare diesel care pot livra cate 480CP fiecare. Edition1 este o editie limitata de 10 unitati.

Aceasta versiune exclusiva a “Granturismo of the seas” poate fi comandata direct de la Silver Arrows Marine la pretul de 1.25 milioane de euro (plus TVA). Primele unitati vor fi livrate clientilor la inceputul anului 2015.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.