Noul model Dartz

0x600-600x450Compania producatoare de automobile DARTZ Motorz surprinde cu o masina care combina conceptele de confort si lux. Se stie ca aceasta companie produce masini blindate, ca sumele a ceea ce produc sunt de ordinul milioanelor asadar intr-o oarecare masura era de asteptat sa auzim despre un nou model. Surprinzator in fiecare detaliu noul model este botezat Black Snake. Dedicat Anul Sarpelui si pastrand acest concept si in design-ul masinii descoperim puterea si opulenta.

In ceea ce priveste dotarile Black Snake are un motor de tip V8 de 5,5 litri bi-turbo. Dispune de 557 CP, de o cutie automata cu sapte trepte, ajungand la suta de kilometri in 5 secunde. Si ca o completare a ceea ce reprezinta aceasta masina designul sau urmeaza acelasi principiu de eleganta la un inalt nivel. Pe capota un sarpe aurit este cel care troneaza si captiveaza insa nu numai caci grila radiatorului este si ea ornamentata cu aur.

Daca asta nu sune destul de tentant, daca nu satisface gusturile milionarilor atunci cucereste inimile doamnelor cu diamantele care pot sa infrumuseteze capota. Este de vis pana acum insa si interiorul demonstreaza asta. Numai produse de calitate, piele care sa faca utilizatorul sa se simta mai bine ca niciodata intr-un mod mai detaliat se poate opta pentru pielea de sarpe, de crocodil, strut insa si de balena. Asta pentru ca sunt cele mai scumpe, reprezinta un inalt grad de calitate si definesc luxul. Ramane doar sa defineasca intr-un stil anume pe fericitul care va detine un astfel de autoturism.

La fel de surprinzatoare ca si pana acum Black Snake a celor de la Dartz nu este o masina blindata asa cum se obisnuia a se produce. Insa compenseaza din acest punct de vedere cu alte dotari de exceptie. De exemplu dovedeste ca luxul nu este pentru toti cu suma care estimeaza valoarea masinii. 1.000.000 de dolari insa un pret care se jsutifica mai ales si cand vine vorba de rasfat. In acest sens cumparatorul va beneficia in fiecare luna de 56 de grame de caviar Mottra. Intr-o completare cu un filtru de diamant 3 sticle din cea mai scumpa votca, RussoBaltique Vodka, vor sta la dispozitia celui care se bucura de puterea banilor. Asta timp de doi ani pentru ca aceasta este perioada de garantie oferita masinii produse de Dartz.

Cand banii nu sunt o problema o masina de tipul Black Snake este usor accesibila; o masina de vis care iti ofera o experienta fara egal!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.