Oportunitate de investiție: Atlas Navi – Aplicație de navigație cu A.I., blockchain și “drive-to-earn”

Oportunitate de investiție: Atlas Navi – Aplicație de navigație cu A.I., blockchain și “drive-to-earn”

Atlas Navi este prima aplicatie de navigatie care te plateste pentru fiecare kilometru parcurs.

Aplicatia foloseste algoritmi de inteligenta artificiala si camera telefonului tau pentru a analiza drumul si traficul in timp real. Detecteaza automat traficul pe fiecare bandă, drumuri in lucru, accidente, gropi, locuri de parcare libere, masini de politie și multe altele, automat, tot timpul, scanand drumul de 25 ori pe secunda.

Puteti investi in Atlas Navi prin platforma:
https://cutt.ly/tokero

Atlas Navi te recompenseaza in moneda $NAVI pentru datele date la retea, folosite pentru rerutarea automata a celorlalti soferi si evitarea traficului aglomerat. Chiar daca nu folosesti camera, aplicatia este utila pentru rutele mai eficiente pe care le genereaza.

Pentru a castiga intre 0.1 si 4 lei / kilometru, un sofer trebuie sa isi achizitioneze un vehicul virtual 3D, licentiat de catre toti marii constructori auto catre Atlas Navi. Vehiculul poate fi customizat, afisat pe harta si reprezinta o copie exacta a unui model real. Utilizatorii detin aceste vehicule direct, sub forma de 3D NFT, tranzactionabile pe piete de profil.

Avand acest NFT cu masina virtuala, soferul utilizeaza navigatia ori de cate ori conduce, contribuind cu date valoroase catre toti ceilalti soferi din trafic, castigand, in functie de distanta, viteza, timp si interval orar pana la $1/ mila.

Aplicatia va fi disponibila gratuit in luna Iulie 2022.

La inceputul luniii Iunie 2022, aplicatia va fi disponibila pentru testare si download doar pentru cei care au un cod de inregistrare primit de la utilizatori existenti.

Castigi venituri pasive chiar si cand nu conduci: odata inscris, utilizatorul isi poate crea propria retea de soferi de pe urma carora sa castige venturi pasive astfel: isi invita prietenii in aplicatie cu codul propriu de inregistrare, castigand pana la 1% din veniturile realizate de cei adusi de el pana la nivelul 5. Exemplu: soferul A aduce pe soferul B, care aduce pe soferul C, care aduce pe soferul D, care aduce pe soferul E, care aduce pe soferul F: A castiga un anumit % de la fiecare soferi adusi de “reteaua” sa.

Moneda $NAVI reprezinta fundatia castigurilor facute de soferi in aplicatie. Ea poate fi schimbata pentru monede fiat (RON, EURO, USD) sau poate fi folosita pentru:

 1. Achizitionare de alte vehicule NFT, care, cu cat sunt mai limitate, cu atat genereaza castiguri mai mari.
 2. Abonament de functionalitati premium:
 • Trip video recording: Înregistrare video a călătoriilor, stocată în cloud
 • Live Streaming – Transmitere video live a călătoria catre orice dispozitiv (chiar fara sa aiba aplicatie)
 • Group Trips – călătorii de grup – urmăriți membrii grupului într-o călătorie lungă
 • Multi Stop Trips – Călătorii cu multiple opriri planificate, inclusiv traseul „cel mai eficient”.
 • Driver Score – analizeaza stilul de condus si îmbunătățește obiceiurile de conducere
 • Alerte de întreținere ale vehiculului – alerte de expirare a asigurarii, ITP, rovinieta

Moneda $NAVI este momentan disponibila la achizitionare in avans, la un discount semnificativ fata de momentul in care va fi tranzactionabila pe exchange-urile de crypto.

Avand o echipa cu o experienta de peste 11 ani in software de mobilitate, ride-share, dispecerizare taxi prin aplicatii mobile, fondatorul Atlas Navi, George Grama fiind co-fondator al aplicatiilor Star Taxi in Romania, Mondo Ride in Orientul Mijlociu si Europa, Flag Taxi in Irlanda si altele, proiectul isi propune sa devina o aplicatie globala de navigatie, folosind cele mai avansate tehnologii de “computer vision”.

Dupa doi ani de dezvoltare al software-ului partial finantat de Uniunea Europeana prin fonduri de 1 milion de Euro, cu parteneriate de licentiere a modelelor reale de masini de la majoritatea brandurilor auto, cu o experienta bogata din trecut, echipa este bine pozitionata sa lanseze un proiect de referinta la nivel mondial.

Puteti investi in Atlas Navi prin platforma:
https://cutt.ly/tokero

TOKERO – cel mai mare crypto exchange din Romania, in parteneriat cu Atlas Navi, deruleaza o campanie foarte limitata de “community sale” pentru moneda $NAVI la un discount semnificativ fata de momentul in care $NAVI va fi disponibil pe pietele de exchange crypto.

Termenul limită de înscriere este 27 mai, orele 18:00, mai este foarte puțin timp!

Detalii complete despre campanie puteți găsi aici:

https://tokero.com/ro/waiting-list/atlas-navi-community-sale-on-tokero-6/

Dacă nu ai încă un cont pe TOKERO, îți poți face aici – https://cutt.ly/tokero

 • Linkuri proiect:  https://linktr.ee/atlasnavi
 • Website:          https://www.AtlasNavi.com
 • Telegram:       https://t.me/AtlasNaviRomania
 • Twitter:            https://twitter.com/AtlasNavi

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.