RCZ R, cea mai puternica masina de serie de la Peugeot

2014_peugeot_rcr_z_iaa_live_2-650x360Peugeot a lansat RCZ R, versiunea de inalta performanta a modelului Sport Coupe. Noul motor THP de 1.6 litri are o putere de 270 cai putere si emisii de CO2 de doar 145g/km , facand ca RCZ R sa fie un model de o performanta si eficienta fara precedent.

Pentru a tine in frau puterea incredibila a motorului, RCZ R este echipat cu un diferential Torsen. Lansarea oficiala a modelului va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt si va fi pus spre vanzare la inceputul lui 2014.

“Stilul s-a imbinat perfect cu cei 270 de cai, rezultand o performanta dinamica ce ii va incanta pe entuziastii masinilor sport. Succesul lui RCZ Peugeot Sport, dezvoltat pentru curse, si pasiunea pe care au creat-o nu au putut trece neobservate.

O serie mai sport, avand performantele lui RCZ, era un pas evident”, a spus Bruno Famin, Director la Peugeot Sport.

”Scopul nostru a fost ambitios: sa dezvoltam o versiune de inalta performanta a lui RCZ, pastrand confortul pentru uzul cotidian, cu emisii reduse de CO2 si consum redus de combustibil”, a declarat Xavier Nicolas, Director de Productie,RCZ.

Cu motorul de 270 cai putere, masina este cel mai puternic model de serie pe care l-a creat Peugeot in lunga si ilustra sa istorie. RCZ R accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 6 secunde.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.