MONSTRUL DE 60.000 DE CAI PUTERE! Camionul cu motor cu reactie!

0Cred ca ai auzit foarte bine. Acest camion din imaginile de mai sus are 60.000 de cai putere. Camionul are montat un motor cu reactie la fel ca cel care se gaseste la racheta spartiala. Se pare ca acest camion este modificat din cap pana in picioare. Singurele lucruri care au ramas de la vechiul camion sunt cabina si sasiul masinii!

O echipa plina cu oameni pasionati de masini tunate si de tunning-ul extrem a reusit sa transforme acest camion intr-o racheta care atinge 100 km/h in doar 3 secunde.

Dupa cum se vede camionul nu are nici un rival pe pista de intrecere in cadrul unui concurs de tip ”drag race” a reusit sa isi surclaseze fara nici cea mai mica problema toti adversarii. Priveste cu mare atentie imaginile de mai sus si iti vei da imediat seama ca acest camion este foarte rapid.

Priveste-l cum se intrece cu un alt camion modificat. In clipa in care se da startul cursei din tevile de esapament ies flacari inalte ca dintr-o uzina. Zgomotul facut de acestia este asurzitor iar spectatorii aflati acolo s-au speriat ingrozitor in momentul in care acestea au plecat din loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.