Tractari Bucuresti – Noi suntem solutia!

Conform unui studiu realizat in anul 2014, Bucuresti este orasul cu cele mai multe ambuteiaje din intreaga Uniune Europeana, nivelul de congestie ajungand pana la procentul semnificativ de 41%. Capitala Romaniei a depasit metropole precum Londra, care are un procent de 37%, Marsilia si Paris unde nivelul ajunge la 36%, dar si multe alte orase suprapopulate. In clasament pe primul loc se afla Istanbul cu 58%, insa acestea au putut sa-si reduca nivelul de aglomeratie in decursul anilor. Acest studiu ilustreaza ca orele de varf in care soferii bucuresteni circula sunt: 07:00-09:00 si 16:00-18:00, fapt care este cunoscut de conducatorii auto.

Aceste studii sunt realizate pentru a creste gradul de alarmare la nivel national in legatura cu ideea de a circula prudent si in limite legale, pentru a reduce accidentele cauzate de soferii grabiti sau nervosi pentru ca sunt nevoiti sa stea la cozi interminabile. Cresterea vitezei si depasirile periculoase nu sunt solutia pentru a ajunge mai repede la destinatie, deoarece multe dintre aceste manevre periculoase duc adesea la accidente care incetinesc traficul si care va pun pe dumneavoastra si pe ceilalti conducatori auto in pericol.

RomTractari este asociatia care se ocupa cu serviciul de Tractari Bucuresti atunci cand dumneavoastra ati fost implicat intr-un accident si aveti nevoie ca un profesionist sa va transporte vehiculul catre o zona sigura, sau catre un service care va poate ajuta sa repare avariile. Sediul nostru se afla in inima Capitalei, astfel cunoastem foarte bine traficul de zi cu zi, insa noi va promitem ca in aproximativ 30 de minute de la preluarea apelului o echipa de interventii rapide va sosi la dumneavoastra pentru a va tracta autovehiculul.

Echipa RomTractari este disponibila Non-Stop pentru a va depana autovehiculul. Fie ca sunteti intr-o parcare a unui Mall, pe cel mai aglomerat bulevard din Bucuresti, fie tocmai ati intrat pe un drum national sau autostrada, cei mai profesionisti mecanici auto sunt intotdeauna la dispozitia dumneavoastra pentru a va tracta masina, a va repara pana de motor, pana de baterie sau pana de roata. Indiferent de marimea si tonajul vehiculului, noi detinem platforme auto care sa va transporte catre locatia dorita intr-un timp scurt, in conditii optime de siguranta, la costuri accesibile pentru fiecare buzunar.

Stiati ca o masina se construieste in aproximativ 25 de ore? Cele 30.000 de piese diferite sunt asamblate minutios pentru ca noi sa ne putem bucura de confortul unui vehicul propriu, insa trebuie sa respectam reviziile anuale pentru a ne asigura ca aceasta nu este uzata si nu prezinta defectiuni. Multi soferi omit acest pas si de foarte multe ori realizeaza prea tarziu, cand raman blocati in masina sau li se aprind diferiti martori in bordul acesteia. Pentru aceste tipuri de defectiuni, noi – RomTractari – suntem solutia! Doar apelandu-ne, noi putem sa ajungem la tine si sa tractam masina sau sa iti oferim serviciul de diagnosticare. Echipajul care se ocupa de peste un deceniu cu aceste probleme va ajunge la locatia precizata si va incepe imediat manevrele de tractare pe platforma auto special destinata transportului a mai multor masini sau a utilajelor agricole, de constructii.

Un studiu recent afirma ca, daca populatia ar detine masini care se conduc singure, in schimbul celor clasice, pana la 90% dintre accidentele rutiere ar putea fi evitate. Mai sunt cativa zeci de ani pana cand acest lucru va fi posibil, insa totusi putem sa ne inchipuim ca acest lucru este posibil mult mai rapid. Daca soferii vor deveni din ce in ce mai putini prezenti in momentul in care se intampla incidentele, cati dintre acestia vor stii cum sa repare o pana de roata? Sau sa sesizeze un zgomot ciudat produs de motorul masinii? Chiar si cand masinile se vor putea conduce singure, noi tot ne vom desfasura activitatea deoarece un numar semnificativ de soferi, atat experimentati cat si incepatori, nu stiu sa constate defectiunile autovehiculului. Noi suntem o echipa de profesionisti care, pana in prezent a parcurs mii de kilometri pentru a raspunde solicitarilor de Tractari Bucuresti, pentru a transporta autovehicule la nivel national, dar si international, care totodata le-a oferit clientilor incredere ca serviciile noastre se vor face cu aparatura de calitate, in conditii optime.

Impinsi de un stil de viata aglomerat, cati dintre noi nu am servit macar o masa la volan, in trafic? Ritmul alert in care traim ne reduce timpul sa mancam, sa facem exercitiile necesare, iar acest lucru face ca multe persoane sa aleaga sa manance in masina, in drumul catre urmatoarea destinatie. Un cetatean consuma cel putin 1 masa din 5 conducand, iar acest raport ne ingrijoreaza deoarece creste riscul de accidentare. Sfatul nostru este ca fiecare dintre noi sa isi faca timp cel putin 30 de minute pentru pauza de masa, ca sa evite producerea de incidente nedorite. Nu ne dorim sa fim implicati intr-un accident rutier, insa in momentul in care suntem chemati la o interventie ne desfasuram activitatea rapid, sigur si facem posibila transportarea autovehiculelor catre un service apropiat sau catre oricare alta locatie dorita.

Asadar, revizuind toate cele de mai sus, noi va punem la dispozitie o gama larga de servicii de Tractari Bucuresti, Transport International sau National al autovehiculelor, repararea pe loc a mai multor defectiuni, dar si diagnosticarea automobilului. RomTractari este proiectul unei familii care nu a considerat nicio alta asociatie competenta indeajuns pentru a raspunde cerintelor cu profesionalism si calitate, de aceea am dezvoltat aceasta asociatie conform unor standarde de top, care sa ne diferentieze de restul pietei. Tarifele accesibile si gama larga de interventii pe care le realizam in cel mai performant mod sunt atuurile noastre cu care am decis ca vrem sa ne facem remarcati in industria auto. Pentru mai multe detalii in legatura cu istoria noastra, portofoliul nostru care cuprinde colaborari de ani de zile, preturile, echipamentele din dotare, dar si multe altele va rugam sa accesati site-ul nostru sau sa ne sunati in program Non-Stop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.