Tichete de 1 500 Euro pentru Rabla 2013

rablaTichetele valorice distribuite posesorilor de masini vechi care participa la programul Rabla (2013) vor fi distribuite incepand din data de 15 mai si vor putea fi decontate pana pe data de 20 noiembrie, numarul voucherelor disponibile fiind in functie de numarul de autovehicule vechi din judetul de locuinta.

Se preconizeaza ca in anul 2013 prin Programul Rabla vor fi distribuite 20.000 de vouchere, în valoare de 1.500 de euro (6.500 de lei) fiecare, bugetul disponibil pentru program fiind de 30 milioane euro adica 130 milioane de lei. Dintre tichete emise anul acesta 17.000 vor fi destinate persoanelor fizice si juridice, in timp ce 3.000 de tichete vor fi distribuite instituţiilor publice.

Incepand din acest an, in ceea ce priveste repartitia tichetelor pentru fiecare judet, nu se va mai tine cont de numarul de locuitori ca pana in prezent, ci de numarul de masini mai vechi de 10 ani. Si in acest an ramane posibila instrainarea tichetului, insa pentru achizitionarea unui vechiul se va tine cont de un singur voucher.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.