Top Gear despre maşina în care a murit Paul Walker: “Dacă faci o greşeală, maşina asta îţi rupe capul!”

00000_maxresdefault_61186700Porsche Carrera GT a fost prezentat pe larg într-un material marca Top Gear. “Trebuie să fii treaz ca să poţi să conduci maşina asta! Puterea ei e sălbatică iar manevrabilitatea e pe muchie de cuţit, dar dacă reuşeşti toate astea, merită din plin. Este o maşină fenomenală, îţi distruge creierii de bună ce este.

Nici măcar Stig, cel mai bun pilot de la Top Gear, nu a reuşit să controleze bolidul într-un viraj simplu la viteză mare”, spunea Jeremy Clarkson în 2009, atunci când a test-o. “Dacă faci o greşeală, maşina asta îţi rupe capul!”, a mai spus Clarkson despre bolidul de sute de cai putere.

Starul din seria “The Fast and The Furios” a decedat sâmbătă, alături de prietenul său, un pilot de curse. Paul Walker şi amicul său se aflau într-un Porsche Carrera GT, una dintre cele mai puternice autoturisme din lume.

Paul Walker, cunoscut pentru seria “Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de maşină. Autoturismul a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprins de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

Site-ul tmz.com a publicat o înregistrare video făcută la scurt timp după producerea accidentului. În înregistrare se vede cum autoturismul Porsche, în care se afla actorul şi un prieten al acestuia, arde cu flacără deschisă, însă persoanele sosite la faţa locului se feresc să se apropie. Practic, Paul Walker a ars de viu în autoturism.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.