Vauxhall Insignia Country Tourer, cu 5,000 de lire mai ieftin decat principalii sai rivali

2014_vauxhall_insignia_country_tourer_fata-650x360Noul SUV robust de la Vauxhall inspirat de Insignia Country Tourer este acum disponibil pentru a fi comandat la pretul de pornire de 25,349 de lire, cu pana la 5,000 de lire mai ieftin decat rivalii sai din segmentul D al crossover-urilor.

Cunoscuta sub numele de Insignia Country Tourer si bazandu-se pe modelul Sports Tourer, dar cu tractiune integrala, garda la sol mai mare si stilul mai dur, masina a avut parte de o primire entuziasta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Clientii pot alege intre Country Tourer, al carui pret porneste de la 25,349 de lire si poate ajunge pana la 29,709 de lire si modelul Country Tourer Nav, al carui pret porneste de la 26,499 de lire si poate ajunge pana la 30,859 de lire. Fiecare model dispune de doua motoare puternice 2.0 CDTI, dintre care unul care livreaza 163CP cu sistemul oprire/pornire si o unitate BiTurbo 195CP.

Motorul care livreaza 163CP este disponibil fie cu o cutie manuala cu sase trepte, fie cu transmisie automata cu sase trepte, in timp ce motorul BiTurbo este disponibil numai cu transmisie automata.

“Cu preturi atractive si cu un nivel al dotarilor standard destul de generos, Country Insignia Tourer pare a zgudui segmentul crossover-urilor”, a declarat Stuart Harris, seful Vauxhall al brandului Carline.

“Insignia Country Tourer este masina perfecta pentru o vacanta de iarna, fiind potrivita pentru drumurile inzapezite”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.