Vrei sa-ti iei unul dintre noile modele Range Rover? Va trebui sa astepti mai mult de 6 luni

2014_range_rover_sport_studio-650x360Lansarea noilor modele Range Rover si Ranger Rover Sport a avut un succes mult mai mare decat se asteptau producatorii. Astfel, listele de asteptare pentru noul Range Rover se intind pana la sase luni, in timp ce Range Rover Sport isi va face clientii sa astepte mai mult de noua luni.

“De vina” ar fi clientii din China, chiar daca pretul masinilor creste deosebit de mult din cauza taxelor mari de import. Iar pentru a-si asigura un loc mai in fata pe listele de asteptare, unii clienti au disponibilitatea de a plati pana la 60.000 de euro in plus, potrivit Bernstein Research.

Producatorii au subestimat cererea pentru noile modele cu 40%, conform Automotive News. Solutii nu exista in acest moment, deoarece la fabrica din Solihull se lucreaza non stop si nu exista posibilitatea de a suplimenta forta de munca.

Totusi, daca englezii ar reusi sa mai introduca un schimb de muncitori, problema tot nu ar fi rezolvata, intrucat ei sunt limitati de Ford, care le furnizeaza motoare pentru aceste modele.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.