2014 Chevrolet Silverado 1500 mai bun ca Ram 1500 in testele Consumer Reports

2014_silverado_country_studio-650x3602014 Chevrolet Silverado 1500 de la General Motors si modelul actualizat Ram 1500 de la Chrysler Group au fost evaluate de revista Consumer Reports ca fiind cele mai noi camionete full-size.

Editorii l-au plasat pe Silverado doar cu trei puncte in fata lui Ram dupa o serie de teste care au masurat diferite atribute, cum ar fi economia de combustibil, performanta, remorcarea si confortul. Este pentru a doua oara in ultimele luni cand un model reproiectat al GM a aparut in topurile realizate de revistele de specialitate.

In editia din luna septembrie, Consumer Reports a evaluat modelul 2014 Chevrolet Impala (in urma testului de drum, acesta a primit scorul de 92 de puncte din 100) ca fiind cel mai bun sedan evaluat vreodata. Silverado l-a intrecut pe Ram in mai multe domenii cheie. Masina dispune de un spatiu mare pentru marfa, poate tracta o remorca grea si asigura cea mai buna economie de combustibil din clasa sa.

In schimb, Ram ar putea fi potrivit consumatorilor care folosesc vehiculele pentru naveta zilnica. Editorii au mai spus ca Ram dispune de locuri mai bune si are un interior mai frumos. Modelul Silverado testat de Consumer Reports a fost propulsat de un motor V8 de 5.3litri si a avut o transmisie automata cu sase trepte si tractiune integrala. In schimb, modelul Ram testat a avut un motor V8 de 5.7litri si transmisie automata cu opt trepte.

Camionetele au fost testate pe pista Consumer Reports, dar si pe drumurile publice. Rezultatele evaluarilor vor aparea online si in editia printata a revistei din luna noiembrie. F-150 detinut de Ford Motor Co, cel mai vandut camion al companiei, nu a fost inclus in ultimele teste ale revistei. Cu toate acestea, editorii au remarcat ca F-150 va fi total schimbat in 2015 si nu exista nicio data despre momentul in care va merge spre vanzare.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.