Anvelopa sport de la Continental, pe primul loc in primul test de anvelope de vara din acest an

continental-contisport-contact-5În primul test de anvelope de vară a sezonului 2016 cu 13 teste diferite, ContiSportContact 5 a obținut primul loc, cu mult înainte de urmăritori.

Vezi oferta de pret aici!

Experții revistei Auto Zeitung (ediția 6/16) au adunat un număr de 14 anvelope de vară de la producătorii din Asia, Europa și SUA. Au pus anvelopele să ruleze pe pista de încercare a acestora și au studiat caracteristicile lor de performanță pe drumuri ude dar și uscate. Dimensiunea testată a fost 225/45 R 17, care se potrivește pe mai multe modele de autoturism din gama compactă sau medie.

Când testele pe carosabil ud au fost finalizate, ContiSportContact 5 a fost deja în față. “Când s-a ajuns la testul de frânare, anvelopa Conti a pus toate celelalte în umbră”, au scris jurnaliștii. “Direcție receptivă, adernță excelentă, extrem de sigură”, au adaugat ei.

Și pe carosabil uscat anvelopa sport dezvoltat la Hanovra a impresionat specialiștii. “Decelerare de top și manevrare laterală fermă în viraje rapide”, a fost modul în care s-a descris performanța anvelopei. Rezumând, revista a scris: “Extrem de aderentă pe carosabil ud și întotdeauna sigură. În acest test anvelopa Conti este de departe cea mai bună”.

Nu pentru prima dată, echipa de testare de la Auto Zeitung a fost mai puțin mulțumită de anvelopele de buget de la producătorii din Asia, care au fost incluse în test. Ultimele trei anvelope în test au fost din acest segment și a trebuit să se confrunte cu critici dure pentru performanța lor pe carosabil ud. “Adevărul este că trebuie să ai grijă cu anvelopele de buget”, au scris specialiștii de la Auto Zeitung.

“În unele cazuri, anvelopele cu prețul cel mai mic prezintă slăbiciuni evidente. Numai produsele premium au dovedit performanțe de top – mai ales anvelopa Continental care, datorită caracteristicile sale bune la toate testele, a devenit meritoriul câștigător din acest test”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.