Bugatti jură că acesta este ultimul Chiron

Bugatti jură că acesta este ultimul Chiron

La fel ca Veyron înaintea sa, Chiron a dat naștere mai multor ediții speciale și unicaturi decât putem număra. Cu toate acestea, totul se termină astăzi, deoarece Bugatti tocmai a dezvăluit mașina finală. Numit pe bună dreptate L’Ultime, ultimul hypercar care a fost numit după șoferul monegasc Louis Chiron a fost asamblat manual acasă în Molsheim.

Bazat pe Super Sport, epilogul lui Chiron se bazează pe mașina originală, deoarece modelul este inspirat de vehiculul expus la Salonul Auto de la Geneva din 2016. De fapt, unele imagini din galeria publicată de Bugatti arată sursa de inspirație pentru 500Th automobil. Livery special se estompează de la French Racing Blue la Atlantic Blue. Acest aspect în două tonuri este înfrumusețat în continuare cu nume scrise de mână ale evenimentelor și locurilor care au jucat un rol important în cei opt ani care au trecut de la lansarea vehiculului.

Ultima uragan este împodobită cu următoarele texte: Ehra-Lessien (unde a atins 304 mph), Paul Ricard (unde a fost testat), Geneva (unde a debutat) și Chantilly (unde a fost prezentat în mod repetat). Bugatti a notat, de asemenea, Château Saint Jean și Cape Canaveral ca un semn al locului în care clienții selectați s-au bucurat de viteza maximă a lui Chiron.

Pentru a duce punctul acasă, “500” a fost scris de mână pe partea inferioară a aripii spate, precum și pe capacele roților. Este, de asemenea, plasat în fața roților din spate și a fost gravat pe capacul motorului monstrului quad-turbo W-16 de 8,0 litri. Nu că am fi surprinși, Bugatti nu a ratat ocazia de a pune steagul francez pe oglinzile laterale pentru a face referire la locul nașterii lui Chiron.

În ceea ce privește cine deține ediția de adio, Bugatti nu va spune. Credem că ar putea fi cineva din Statele Unite care judecă marcajele laterale portocalii. Deși aceasta este din punct de vedere tehnic ultima mașină cu insigna Chiron, nu este cu adevărat sfârșitul erei Chiron. Bugatti produce în continuare roadsterul Mistral (99 de unități) și Bolide (40 de unități), ambele bazate pe Chiron.

Noua mașină a companiei va avea premiera în iunie cu un motor V-16 aspirat natural. Da, un V-16.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.