Dacia Logan 100% electrică: Loganul electric se încarcă la orice priză și “consumă” 1 euro/100 km

dacia_96094800Dacia Logan 100% electrică: Loganul electric se încarcă la orice priză și “consumă” 1 euro/100 km.

Vă vine să credeţi, sau nu, pe străzile Piteştiului circulă o Dacia Logan 100% electrică. Şi este omologată R.A.R.! Costă doar 1 euro/100 km şi spui adio banilor aruncaţi pe tot felul de consumabile! Iar partea şi mai frumoasă este că e ieftină şi poate fi făcută chiar de tine, dacă ai câteva cunoştinţe de electromecanică!

Multe tehnologii ne sunt mai la îndemână decât lasă marii producători să se vadă. Goana după profit face ca uneori lucrurile să fie complicate artificial şi progresul să ne fie servit cu linguriţa, pentru a se scoate maximum din orice investiţie şi resursă, încă disponibile.

La fel pare a fi şi în industria producătorilor auto, unde dependenţa de petrol e prelungită artificial, deşi există alternative tehnologice din ce în ce mai simple şi mai eficiente. În ultimii ani toţi producătorii de automobile au prezentat publicului multe concepte şi maşini electrice, însă insuficient de convingătoare ca şi performanţe.

Dacă mai punem în ecuaţie şi preţul absolut prohibitiv pentru cumpărătorul obişnuit, plus un sistem de încărcare a bateriilor gândit să oblige conectarea la prize speciale, pentru care să se plătească suplimentar, obţinem un rezultat deloc încurajator pentru alternativa maşinii electrice. Citeste mai mult pe Bitpress.ro >>

https://www.youtube.com/watch?v=YYDBJsOJsVY

1 Comment

  1. Prima data cand am vazut titlul mi-am zis ca e o gluma. Dar baiatul acela chiar a reusit sa-si faca o masina electrica dintr-un Logan. Remarcabil, poate chiar le da idei inginerilor de la Dacia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.