Ești gata pentru Black Friday de la eMAG? Iată câteva ponturi

Ești gata pentru Black Friday de la eMAG? Iată câteva ponturi

Chiar, ești gata pentru Black Friday? Ai pus ochii pe electrocasnicele, mobila sau pe electronicele și gadget-urile pe care vrei să le cumperi? Poate vrei să economisești o sumă considerabilă la un televizor mare sau chiar la o mașină. Orice ți-ai dori în această peri0adă sper că ai pus deoparte un buget consistent pentru asta și ai urmărit și evoluția prețului. Lucru pe care ți-l recomand an de an în această perioadă.

Vezi oferta de Black Friday de la eMag!

Pont: Fă o listă cât mai completă pentru produsele pe care ți le dorești și apoi prioritizează. Eu așa fac, mă gândesc zile în șir dacă chiar am nevoie de acel produs sau doar mi se pare interesant. Ori dacă vreau să fac niște cadouri pentru cei dragi. Cum ar fi o mașină de spălat vase pentru mama. Șhhhh, să nu îi spuneți, chiar sper că încă va mai fi o surpriză.

O altă idee de cadouri utile ar fi un telefon mobil pentru părinți, sau o brățară inteligentă ce monitorizează pulsul, mai ales pentru cei mai în vârstă. Se vor obișnui foarte repede cu ea, și vor fi mai atenți cu timpul pe care îl petrec stând jos. Mama de exemplu este mai mult timp activă de când poartă o astfel de brățară.

Mai insist odată acum, ca să ai parte de sărbători cât mai fericite. Cumpără cadourile pentru cei dragi din timp. Dacă ești din București sau dintr-un oraș mare probabil că știi ce nebunie este în magazinele fizice, în ultimele două zile înainte de Crăciun. Dacă ești dintr-un oraș mic, știi deja că orice comandă prin curier, plasată târziu, are toate șansele să ajungă după anul nou. E o realitate, se fac multe cumpărături online de Crăciun, iar curierii nu vor face față.

La eMAG startul de Black Friday se dă pe 16 noiembrie. Nu știu la ce oră, dar cel mai probabil de dimineața, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an din 2011 încoace, de când au adus Black Friday în România.

Pont: Instalează aplicația de mobil eMAG, vei fi anunțat primul atunci când se dă startul reducerilor, ba poate primești și niște oferte mai speciale. În plus, serverul pentru aplicație este bine pus la punct, iar șansele sunt mici ca acesta să nu funcționeze. Apropo, nu uita să activezi sau să permiți notificările din aplicație și apoi nu mai ai nimic de făcut, decât să stai cu ochii pe telefon.

Eu m-am mutat recent, și am schimbat și buletinul și chiar și cardurile bancare. E momentul pentru o verificare a datelor personale, mai ales dacă nu ai mai făcut cumpărături de mult de pe eMAG.

Vezi oferta de Black Friday de la eMag!

Pont: Verifică datele de livrare, să fie cât mai corecte și mai complete, și desigur și datele de plată pentru a cumpăra rapid produsul. Știm cu toții că nu e chiar atât de rapid să completezi datele de card de pe mobil.

Pont: Produsele bune cu reduceri mari se dau în prima zi. Ba chiar în primele ore.E o regulă nescrisă indiferent de magazinele mari. Mai bine te preocupi acum pentru lucrurile mai serioase decât să speri în săptămânile următoare la reduceri masive la aceleași produse. Nu se va întâmpla, și știi și tu foarte bine acest lucru.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.