FJ Cruiser by Toyota primeste imbunatiri

2014_toyota_fj_cruiser_4-650x360Toyota FJ Cruiser este masina capabila sa traverseze Rubicon Trail din California, dar este de asemenea, o masina foarte potrivita pentru a fi condusa zi de zi, fiind utila pentru toate tipurile de activitati.

FJ Cruiser imprumuta elemente de design de la faimosul vehicul utilitar Toyota, FJ40 4×4, vandut in Statele Unite intre 1960 si 1983 si care este cautat acum de colectionari. FJ Cruiser a actualizat tema clasica intr-un mod contemporan.

Grila frontala cu doua faruri rotunde de 5inch aminteste de stilul lui FJ40, iar alte elemente de design sunt: capota, conturul aripilor, o roata de rezerva montata in spate. Designul lui FJ Cruiser ofera o functionalitate sporita. Usile laterale de acces se deschid la 90 de grade pentru a asigura iesirea si patrunderea usoara spre locurile din spate.

De asemenea, masina are o trapa din sticla incorporata. Trei brate ale stergatoarelor ofera o acoperire aproape completa a parbrizului mare. Inca o data, va exista o editie speciala Trail Teams Package FJ Cruiser, care va fi disponibila la inceputul anului viitor, iar detaliile vor fi facute publice la o data anterioara.

Toyota FJ Cruiser este propulsat de DOHC, un motor V6 de 4.0litri, care produce 260CP si 271Nm.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.