Koenigsegg da garantie si la masinile second-hand

koenigsegg_agera_2-650x360Koenigsegg Automotive AB lanseaza “Koenigsegg Pre Owned Certification Program”. Programul este menit sa ofere garantie la acelasi nivel la care este oferita unui nou vehicul Koenigsegg. Compania sarbatoreste 10 de ani de productie in acest an.

Cu o cifra de productie care atinge acum 100 de bucati, s-a ajuns la concluzia ca este nevoie de un program de garantie care sa acopere si vehiculele cumparate second-hand, pentru a permite cumparatorilor sa se bucure la maxim de achizitia facuta.

Pentru ca un vehicul sa fie eligibil pentru “Koenigsegg Pre Owned Certification Program” este nevoie a acesta sa treaca de un proces riguros de inspectie si sa fie imbunatatit si restilizat pentru a indeplini noile criterii de calitate de la Koeningsegg Automotive AB.

Asta inseamna ca toate masinile vandute in reprezentantele companiei sa fie in conditie perfecta, pentru ca certificatul de garantie este valabil doar prin intermediul reprezentantelor. Se ofera doi ani de garantie si service gratuit pentru vehiculele second-hand care sunt vandute prin intermediul reprezentantelor Koenigsegg.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.