Mazda lanseaza MZD Connect pentru Mazda3

mazda_mzd_connect_bord-650x360Cand vine vorba de inovatie, Mazda nu sta pe loc si lanseaza MZD Connect- un sistem nou de conectivitate- disponibil pentru toate masinile Mazda3.

Cand va merge la vanzare in ianuarie 2014 in Marea Britanie, noua generatie de compacte a companiei va fi printre primele din segmentul sau care va oferi un pachet de servicii online pentru a completa interfata reproiectata om-masina.

MZD Connect functioneaza impreuna cu smartphone-ul utilizatorului, extinzand gama existenta de caracteristici de navigare, printre care si recunoasterea vocii, cu un nou nivel de confort. Pasagerii din masina pot profita de accesul in timp real la serviciile de divertisment de la Aha™ prin intermediul unui display de 7 inch situat in partea de sus a consolei centrale.

Fiind o platforma special conceputa pentru utilizarea in masina, Aha™ ofera mai mult de 40.000 de optiuni, printre care radio pe internet, podcasturi si carti audio, feed-uri Facebook si Twitter si o varietate de servicii bazate pe locatie.

Utilizatorii au nevoie doar de aplicatia Aha™ instalata pe smartphone-urile lor pentru a se putea conecta in masina prin Bluetooth sau USB. MZD Connect pune la dispozitie si cateva aplicatii proprii Mazda, cum ar fi Eco-display si mementouri de intretinere.

Structurat pe un hardware modular si un software actualizabil, sistemul este flexibil si in viitor. In plus, sustine redarea prin intermediul altor dispozitive conectate si lucreaza in 25 de limbi pentru partea audio si in 38 de limbi pentru text. Gama de aplicatii si servicii disponibile se va dezvolta continuu de-a lungul timpului.

Sistemul este extrem de usor si inainte de toate, acesta poate fi utilizat in conditii de siguranta datorita noii interfete om-masina dezvoltata de Mazda pentru toate modelele Mazda3. Configurarea cabinei, care include Active Driving Display si noul head-up display Mazda, reduce potentialul de distragere a atentiei si ajuta soferii sa mentina o pozitie stabila si sa-si tina privirea concentrata la drum.

Ca urmare, conducatorii auto vor fi capabili sa profite din plin de MZD Connect si de alte informatii furnizate de tehnologie, in timp ce conduc vehiculul in conditii de siguranta.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.