Volkswagen CrossBlue Concept

vw_CrossBlue_Coupe3-600x451Salonul Auto de la Shanghai confera posibilitatea producatorului Volkswagen sa isi prezinte forma pe care o vor capata noiile sale crossovere. Din cate se pare VW a pregatit un nou prototip, Volkswagen CrossBlue Coupe care deocamdata este tinut in mare secret, insa cu toate astea, pe internet au aparut si primele imagini.

Modelul prezentat de producatorul german benificiaza de un motor de V 6, cu un sistem de propulsie ce livreaza in total 415 cai putere. In aceasta configuratie, suv-ul atinge viteaza de 100 km/h in doar 5.9 secunde, avand si un consum extrem de mic, de 3 l la 100 km. Noul prototip vine cu o lungime totala de 4,89 metri, cu o latime de 2,02 metri si beneficiazaa de un ampatament de 2,98 metri.

Din punct de vedere al design-ul se remarca liniile sportive, interiorul conservator, dar si nota agresiva al noului Volkswagen, care face nota aparte fata de celalte suv-uri. Se anticipeaza ca viitoarele SUV-uri de la Volkswagen vor avea un design inspirat din design-ul noului Volkswagen CrossBlue Coupe .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.